دانشگاه جیرفت / آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
مناقصه سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه جیرفت در سال تحصیلی 1401-1400
مناقصه پروژه احداث جاده تندرستی خوابگاه دانشگاه جیرفت
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان (با آزمون و صرفاً با سوابق تحصیلی) مقطع کارشناسی، سال 1400
" قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری- دانشگاه جیرفت"
قابل توجه دانشجویان گرامی؛ تکمیل پرسشنامه های سلامت جسم و سلامت روان از طریق لینک زیر الزامی است.
اطلاعیه: استفاده از امتیاز رتبه اولی در پذیرش نهایی آزمون کارشناسی ارشد
نخستین همایش بین المللی باستان شناسی و تاریخ حوزه فرهنگی هلیل رود
اولین همایش ملی کاربرد زیست سامانه‌ها و بیوانفورماتیک در علوم زیستی در دانشگاه جیرفت
دانشگاه جیرفت در نظر دارد با رعایت قانون از طریق مزایده عمومی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت نسبت به اجاره اراضی کشاورزی سال 1400 دانشگاه(تعداد 59 قطعه) اقدام نماید.
اطلاعیه تعطیلی آموزش دانشگاه
مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری کرمان به مناسبت روز ملی حجاب و عفاف برگزار می کند:
اطلاعیه برگزاری وبینار تخصصی سرگذشت نام ایران
دانشگاه جیرفت در نظر دارد با رعایت قانون از طریق استعلام عمومی در سامانه تدارکات الکترونیکی دولت نسبت به واگذاری پروژه های ذیل اقدام نماید.
تخلیه خوابگاه های دانشجویی دانشگاه جیرفت
تمدید مهلت ثبت وام های دانشجویی