دانشگاه جیرفت / آرشیو اخبار
آرشیو اخبار
وبینار علمی با موضوع "?Medical Foods; how far are they"
وبیناری اصول نگارش و ارائه مقاله علمی"
اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه جیرفت
همایش ملی آینـده پژوهی، آموزش عالی و توسـعه پایدار؛ با تاکیـد بر حوزه هنر، معماری، فرهنگ و ارتباطات"
ویژه برنامه گرامیداشت چهارمین سالروز مزین گشتن دانشگاه جیرفت به مسیحای حضور فرزندان گمنام حضرت روح الله برگزار می شود.
اطلاعیه شروع ثبت نام وام دانشجویی نیم سال دوم 1400-1399
اطلاعیه طرح بخشودگی جرایم و دیرکرد وام های دانشجویی
اطلاعیه "ثبت نام پذیرفته شدگان نهایی پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد 99" دانشگاه جیرفت
قابل توجه دانشجویان، وام ضروری
برنامه های هفته پژوهش و فناوری در دانشگاه جیرفت
20 آذر ماه آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره درون دانشگاهی حرکت.
ویژه برنامه نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با هیات رئیسه دانشگاه، امروز 16 آذر ماه ساعت 18 به صورت بر خط ( آنلاین) برگزار می گردد.
اطلاعیه نحوه دریافت معافیت تحصیلی دانشجویان پسر ورودی سال 1399
اطلاعیه اجرای "طرح جامع مدیریت هوشمند محدودیت ها متناسب با وضعیت و روند بیماری کووید 19 در دانشگاه جیرفت"
اطلاعیه اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جیرفت برای برگزاری کلاس های درس دانشجویان جدیدالورود
اطلاعیه تمدید زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد و پذیرفته شدگان با سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی