مجری طرح برگزیده دانشگاهی/پژوهشگاهی سال 1402 دانشگاه جیرفت مورد تقدیر مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف قرار گرفت.
یکشنبه، 19 فروردین 1403
به گزارش گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه جیرفت دکتر محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم تحقیقات و فناوری از #دکتر_سعید_برخوری مجری طرح برگزیده سال 1402 دانشگاه جیرفت با عنوان "مطالعات تفصیلی اجرایی آبخیزداری فاز یک سیل بند شهرستان عنبرآباد" تقدیر نمود.

دکتر سیف در متن این لوح تقدیر ضمن تبریک، ابراز امیدواری نموده تا با مشارکت اساتید فعال در حوزه ارتباط صنعت با دانشگاه ها و استفاده مطلوب از فرصت های این عرصه شرایط کشور بهبود باید و شاهد تقویت بیشتر حلقه ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور شاهد باشیم.

دفتر ارتباط با جامعه صنعت دانشگاه جیرفت ضمن تبریک این موفقیت، توفیقات روز افزون این اساتید را از خداوند منان خواستار است.