دو عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت برگزیده مرحله استانی جشنواره شهید چمران شدند
چهارشنبه، 23 اسفند 1402
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر فاطمه شهدادی و دکتر آتنا نعیمی بعنوان نفرات برگزیده جشنواره استانی علمی شهید چمران برگزیده و به مرحله کشوری راه یافتند.

گفتنی است این جشنواره علمی در حوزه های علوم انسانی و هنر، علوم پایه و کشاورزی، علوم فنی و مهندسی توسط سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور در دوسطح استانی و ملی برگزار می شود. ابتدا برگزیدگان در سطح استانها مشخص و سپس در مرحله ملی با یکدیگر به رقابت می پردازند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت را ابتدا به این دو عضو  فرهیخته دانشگاه و سپس به جامعه دانشگاهی دانشگاه جیرفت که همواره برای سربلندی نام کشور  عزیزمان تلاش می کنند تبریک عرض می نماید. موفقیت های روز افزون دانشمندان جوان این دانشگاه را از خداوند منان خواستاریم.