کارگاه "ارتباط موثر و پیش برنده" ویژه کارکنان دانشگاه جیرفت برگزار شد.
شنبه، 19 اسفند 1402
معاون دانشجویی دانشگاه جیرفت گفت: کارگاه آموزشی "ارتباط موثر و پیش برنده" با هدف ارتقاء ارتباط موثر و برقراری رابطه صحیح "دانشجو، استاد و کارمند" همچنین تکریم دانشجو که منجر به موفقیت محیط آکادمیک و رضایتمندی دانشجویان از جنبه های مختلف زندگی دانشگاهی می شود و نتیجتا منجر به افزایش احترام به خویشتن، خودآگاهی و احساس خودکارآمدی و حس "من می توانم" دانشجویان است، در دانشگاه جیرفت و دانشگاههای سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر صالح سنجری  این گونه تعاملات را  سازنده برشمرد و اظهار داشت:  کارگاههای روانشناختی باعث پیشبرد اهداف آموزشی و تربیتی دانشگاه ها می شود  و هدف نهایی  پیشگیری از افت تحصیلی، مشروطی، بی انگیزگی، بیگانگی دانشجو نسبت به محیط دانشگاه، تعاملات نامناسب بین فردی( دانشجو و پرسنل دانشگاه) و توقف رشد و توسعه فردی از یک سو و ارتقا سطح علمی و تحصیلی، توسعه فردی و اجتماعی است.

دکتر سنجری در پایان  گفت: کارگاه آموزشی تعامل سازنده و پیشبرنده برای سه گروه مخاطب در دانشگاه( دانشجویان، اساتید و کارمندان) تعریف شده بود که مورد استقبال قرار گرفت.

وی تصریح کرد: کارگاه آموزشی سراسری "ارتباط موثر و پیش برنده" به شکل مجازی و حضوری در دانشگاه جیرفت توسط دکتر حسین چاری، دکتری روانشناسی و استاد دانشگاه ویژه دانشجویان، اساتید و کارمندان در جهت ارتباط موثر در محیط اداری و آموزشی برگزا شد.