رونمایی از 200 اثر جدید حوزه گیاهان دارویی و تجاریسازی در دانشگاه جیرفت
سه‌شنبه، 1 اسفند 1402
دکتر حمزه حسینی دبیر اجرایی دومین همایش ملی گیاهان دارویی گفت: رونمایی از 200 اثر جدید حوزه گیاهان دارویی و تجاریسازی در دانشگاه جیرفت

در راستای معرفی دستاوردهای جدید حوزه تولیدات گیاهان دارویی و ظرفیت های بازار تجاری سازی داروهای گیاهی و با هدف نشان دادن پتانسیل های جنوب کرمان در تاریخ 2 اسفندماه، چهارشنبه هفته جاری 200 اثر جدید در دومین همایش ملی گیاهان دارویی دانشگاه جیرفت رونمایی خواهد شد.

وی افزود:فردا (چهارشنبه) دانشگاه جیرفت میزبان دومین همایش  مهم و ملی گیاهان دارویی با حضور رئیس انجمن علمی گیاهان دارویی کشور، تولیدکنندگان، کارآفرینان و بازرگانان در سطح ملی  و بین المللی است.

دکتر حسینی در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر رونمایی از 200 اثر جدید میزگرد کارآفرینی و تجاریسازی با حضور رییس انجمن علمی گیاهان دارویی کشور و مشارکت بازرگانان و تولید کنندگان از مهمترین رویدادهای این همایش خواهد بود.

گفتنی است این همایش به صورت مجازی و حضوری خواهد بود که لینک حضور برخط در این همایش از طریق اسکای روم در زیر آمده است.