پیاده روی کارکنان دانشگاه جیرفت به مناسبت سالروز پیروزی شکوهمندانه انقلاب اسلامی
سه‌شنبه، 17 بهمن 1402
دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه: انقلاب اسلامی به ما آموخته است خودمان تصمیم بگیریم، نه بیگانگان، امام خمینی (ره) راه استقلال و آزادی را به جهانیان آموخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر برازنده معاون پشتیبانی دانشگاه: بیش از چهار دهه استقلال کشور، از مهمترین دستاوروها انقلاب اسلامی است.

دکتر امیدعلی اسماعیلی پور معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه: قبل از انقلاب جنوب کرمان یک دانشگاه هم نبود امروز به برکت تلاشهای جمهوری اسلامی بیش از 30 مرکز آموزش عالی در جنوب استان وجود دارد.

دکتر فاطمه شهدادی مدیر امور فرهنگی دانشگاه: مبارزه با فرهنگ منحط غرب زدگی و احیاء فرهنگ  اسلامی برای برابریهای اجتماعی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است که پرچم آن در دانشگاهها برافراشته شد و ادامه خواهد داشت.

دکتر بهاره پارسا مطلق مشاور ریاست دانشگاه  در امور بانوان و خانواده: انقلاب اسلامی علاوه بر جلوگیری از سوء استفاده از زنان، مسیر عزت و دسترسی به قله های بلند علمی را در بستر فضای پاک جامعه اسلامی برای زنان فراهم نموده است.