توجه به اداب اجتماعی، شرعی و اخلاقی لازمه کارمندی است
دوشنبه، 4 دی 1402
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جیرفت گفت: توجه به اداب اجتماعی، شرعی و اخلاقی لازمه کارمندی و کار در دستگاههای دولتی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، حجت الاسلام اصغر شاهرخی در نشست هم اندیشی با کارمندان دانشگاه جیرفت، که به همت امور فرهنگی و بسیج کارمندان دانشگاه برگزار شد، افزود: خوشرویی و خوش برخوردی جزو مهارتهای ارتباطی کارمندان  محسوب می شود و از تاکیدات دین و ائمه اطهار است، تلاش کنید سرلوحه برخورد با مراجعه کنندگان قرار گیرد .

حجه اسلام شاهرخی تاکید کرد: مثبت اندیشی، ایجاد امید و آرامش را در محیط کار تمرین کنید مطمئنا از اثرات آن هم در جامعه و هم در  کانون خانواده  بهره مند خواهید شد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پایان خاطر نشان کرد صبور بودن جزو صفات بسیار ارزنده یک انسان است و خداوند نیز در قران به آن اشاره نموده و وعده داده که  با صابرین است.