تقدیر وزیر علوم تحقیات و فناوری از رئیس دانشگاه جیرفت
چهارشنبه، 8 آذر 1402
دکتر زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، بواسطه رشد فعالیت های دانشجویی در دانشگاه جیرفت طی دوره مدیریت دکتر حسین شکفته به عنوان رئیس دانشگاه، طی نامه ای از ایشان تقدیر و تشکر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در این نامه اینچنین آمده است:

جناب آقای دکتر حسین شکفته
رئیس محترم دانشگاه جیرفت

با سلام و احترام

با عنایت به تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اهمیت تشکل های اسلامی دانشجویی و پیرو گزارشات واصله مبنی بر حمایت و پشتیبانی های ویژه جنابعالی از تشکلهای اسلامی - دانشجویی آن دانشگاه در راستای حفظ و تعمیق مبانی اسلامی و رشد فعالیت های دانشجویی در دانشگاه جیرفت تقدیر و تشکر می کنم.

امید است تلاش ارزشمند شما در راستای توسعه و تثبیت روحیه و باورهای انقلابی در جامعۀ دانشگاهی و تعالی آموزش عالی کشور تداوم یابد.

دوام توفیقات جنابعالی را از درگاه حضرت احدیت خواهانم.

محمد علی زلفی گل - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

گفتنی است معاون فرهنگی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید خرداد ماه از دانشگاه جیرفت، فعالیت‌های صورت گرفته در دانشگاه را چشم‌گیر و دکتر شکفته را مدیری با برنامه و در تراز وزارت‌خانه نام برد.