دیدار هیات رئیسه و مدیران دانشگاه جیرفت با خانواده شهیدان شریفی و سالاری
سه‌شنبه، 7 آذر 1402
اعضای هیات رئیسه، تعدادی از مدیران، روسای کانون‌های بسیج اساتید، بسیج کارکنان و بسیج دانشجویی و تعداد دیگر از کارکنان دانشگاه صبح امروز بمناسبت هفته بسیج با خانواده شهید محسن شریفی (شهید دفاع مقدس) و شهید محمد سالاری (شهید مدافع سلامت) دیدار و یاد و خاطر شهدای سرافراز نظام مقدس جمهوری اسلامی را گرامی داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در ای دیدارها ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهیدان گرانقدر، خانواده شهیدان با بیان خاطراتی از بزرگی‌ها و روح بلند ملکوتی آن‌ها یاد کردند.

دکتر حسین شکفته رئیس دانشگاه جیرفت در این دیدار بیان داشت: ما به این دلیل به دیدار شما بزرگواران آمدیم که بگوییم ما همواره مدیون خون شهدای گرانقدر هستیم.

وی افزود: امیدواریم که خداوند به شما صبر دهد و بتوانید نبود عزیزانتان را با توکل به یاد اعظم خداوند تحمل کنید.