دانشگاه جیرفت / نمایش محتوا

نمایش محتوا

70 نوع غذای بومی محلی در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت
پنجشنبه، 25 آبان 1402
سرپرست مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جیرفت گفت: 70 نوع غذا، کیک و دسر بومی از اقصی نقاط کشور در قالب 28 تیم در جشنواره دانشجویی غذای سالم دانشگاه جیرفت ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر فاطمه شهدادی ادامه داد: در یک رقابت جذاب و دیدنی این غذاها از سفره های جنوب تا شمال از شرق تا غرب کشور توسط دانشجویان بومی و غیربومی طبخ شده بود.

عضو هیئت علمی گروه صنایع غذایی در ادامه تصریح کرد:  این جشنواره در 3 بخش غذای اصلی، کیک، شیرینی و دِسر برگزار شد.

وی مهمترین شاخصه این جشنواره را غذاهای کاملاً ایرانی برشمرد و عنوان کرد: این غذاها بدون افزودنی های مدرن از قبیل سوسیس، کالباس و سس های پرچرب درست شده است که با استقبال کم نظیر دانشجویان رو به رو شد.

دکتر شهدادی در پایان نسبت به غذاهای برتر  گفت: کیفیت غذاهای ارائه شده بسیار بالا و رقابت نزدیک است و تلاش خواهیم کرد تا اوایل هفته نظرات هیئت داوران را اعلام نماییم.

منبع: روابط عمومی دانشگاه جیرفت