برگزاری وبینار بین‌المللی چالش‌های زیست‌محیطی و راهکارهای اصلاح پایدار
شنبه، 8 مهر 1402
چهارمین وبینار بین‌المللی چالش‌های زیست‌محیطی و راهکارهای اصلاح پایدار با حضور برخط بیش از 200 محقق بین‌المللی با مرکزیت دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر امیدعلی اسماعیلی‌پور معاون آموزشی دانشگاه جیرفت بیان داشت: به منظور  بسترسازی  مناسب برای گسترش تعاملات بین‌المللی و همچنین معرفی ظرفیت‌های دانشگاهی با امور بین‌الملل دانشگاه با همکاری دانشگاه بین‌المللی D8، انجمن شیمی ایران و انجمن علمی شیمی دانشگاه جیرفت، چهارمین وبینار بین‌المللی با موضوع چالش‌های زیست محیطی و راه‌کارهای اصلاح پایدار برگزار شد.

وی اظهارداشت: 130 شرکت‌کننده از کشور ایران و ترکیه و حدود 100 شرکت‌کننده از دانشگاه شهید بی‌نظیر پاکستان به صورت برخط در این وبینار شرکت داشتند.

دکتر اسماعیلی‌پور بیان داشت: شش سخنران در این وبینار از اساتید بنام و چهره‌های شناخته شدۀ بین‌المللی از دانشگاه‌های بریتیش کلمبیا کانادا، سِنده پاکستان، سلجوق ترکیه، مرکز ملی پژوهش‌های علمی فرانسه، دانشگاه نجم الدین اربکان ترکیه و دانشگاه  شهید بی‌نظیر پاکستان ارائه سخنرانی داشتند.