نایب قهرمانی تیم فوتبال ساحلی دانشگاه جیرفت در المپیاد ورزشهای ساحلی دانشجویان کشور
پنجشنبه، 25 اسفند 1401
تیم فوتبال ساحلی پسران دانشگاه جیرفت به عنوان نایب قهرمانی فوتبال ساحلی المپیاد ورزش های ساحلی دانشجویان کشور دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر کرامت نژادافضلی مدیر تربیت بدنی دانشگاه جیرفت بیان کرد: در این دوره از مسابقات که در دانشگاه هرمزگان برگزار شد سه بازیکن تیم فوتبال ساحلی دانشگاه جیرفت برای شرکت در اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی دانشجویان کشور دعوت شدند.

دکتر نژاد افضلی افزود: اولین المپیاد ورزش‌های ساحلی کشور به میزبانی دانشگاه هرمزگان برگزاری گردید.

وی تصریح کرد: حدود 22 دانشگاه از سراسر کشور در این مسابقات، که در دو بخش دختران و پسران و در پنج رشته ورزشی والیبال و فوتبال ساحلی و کشتی برگزار گردید، به رقابت پرداختند.