عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت برای عضویت در هیئت مدیره انجمن آبخیزداری ایران انتخاب شد.
سه‌شنبه، 16 اسفند 1401
رئیس دانشکده منابع طبیعی دانشگاه جیرفت گفت: همزمان با برگزاری هفدهمین همایش علوم و مهندسی آبخیزداری ایران در دانشگاه جیرفت، مجمع عمومی عادی انجمن آبخیزداری ایران (نوبت دوم) تشکیل و پس از برگزاری انتخابات، دکتر فرشاد سلیمانی ساردو عضو هیات علمی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه جیرفت به عنوان عضو اصلی هیئت مدیره انجمن آبخیزداری ایران انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت دکتر مجتبی سلیمانی ساردو افزود: مجمع عمومی عادی انجمن آبخیزداری ایران  (نوبت دوم)  با شرکت اعضای پیوسته انجمن در روز اول همایش به میزبانی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه جیرفت برگزار گردید، که در همین خصوص دکتر طالبی گزارش عملکرد سالهای گذشته انجمن را ارایه نمودند و همچنین دکتر خالدی گزارش مالی انجمن را به اطلاع عموم رساندند.

وی تصریح کرد: در ادامه انتخابات اعضای اصلی هیئت مدیره انجمن آبخیزداری ایران برگزار شد که دکتر علی طالبی بعنوان رییس انجمن، دکتر خالدی بعنوان نایب رئیس انجمن، دکتر جمال مصفایی بعنوان خزانه دار و دکتر عاطفه جعفرپور، دکتر لیلی غلامی، و دکتر فرشاد سلیمانی عضو هیات علمی دانشگاه جیرفت، دکتر عبدالواحد خالدی درویشان، دکتر علی طالبی، دکتر محمدرضا غریب رضا بعنوان اعضای اصلی هیأت مدیره، و دکتر حمیدرضا پورقاسمی و دکتر ارشک حلی ساز بعنوان اعضای علی البدل  انتخاب گردیدند.

دکتر سلیمانی ادامه داد: همچنین دکتر محبوبه کیانی بعنوان بازرس و سودابه قره محمودلی بعنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.