به مناسبت آغاز هفته تربیت بدنی پیاده روی همگانی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
چهارشنبه، 27 مهر 1401
به مناسبت هفته تربیت بدنی به همت معاونت دانشجویی و اداره تربیت بدنی دانشگاه پیاده روی همگانی با حضور هیئت رئیسه، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر مسلم بسیج معاون دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک هفته تربیت بدنی گفت: بیش از ده مسابقه بومی و محلی برای کارکنان و دانشجویان تدارک دیده شده که در طول هفته تربیت بدنی برگزار خواهد شد.

دکتر بسیج تصریح کرد: هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی است تا ضمن برگزاری مسابقات متنوع زمینه احیای ورزش های همگانی، بومی و محلی را فراهم کنیم.

وی با بیان این مطلب که برگزاری مسابقات با استقبال بی نظیر دانشجویان و کارکنان همراه بوده است خاطر نشان کرد: اختتامیه مسابقات هفته تربیت بدنی با حضور مسوولان در محل چمن دانشگاه برگزار خواهد شد.

در ادامه پیاده روی همگانی ضمن قرعه کشی از بین شرکت کنندگان و اهداء جوایز ، کارشناس ورزشی طریقه صحیح حرکات رفتاری را بیان کرد.