اطلاعیه و فرم های مربوط به ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد 1401
شنبه، 12 شهریور 1401
پذیرفته‌شدگان کارشناسی ارشد سال 1401 می‌توانند با دریافت و دانلود فایل‌های زیر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، اداره آموزش دانشگاه ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان محترم مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ثبت‌نام اولیه این عزیزان طی دو مرحله و بصورت اینترنتی و حضوری در تاریخ‌های ذکر شده انجام می‌شود.

مرحله اول از تاریخ 13 شهریور لغایت 16 شهریور 1401 بصورت اینترنتی و از طریق سامانه آموزشی گلستان انجام می‌شود ( توضیح و راهنمایی بیشتر در فایل اطلاعیه پیوست موجود می‌باشد)

در مرحله دوم لازم است پذیرفته‌شده مدارک و فرم‌های که در اطلاعیه پیوست موجود می‌باشد را تهیه و از تاریخ 19 شهریور 1401 لغایت 22 شهریور 1401 به صورت حضوری به دانشگاه تحویل نماید.

خواهشمند است اطلاعات کامل در این زمینه را در فایل اطلاعیه مشاهده نمایید.

اطلاعیه ثبت نام

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره تلفن 03443347061 و داخلی 476 تماس حاصل فرمایید.