جلسه شرکت های فناور دانشگاه با مشاور معاون وزیر و رابط قرارگاه خاتم الاوصیا
یکشنبه، 9 مرداد 1401
جلسه شرکت‌های فناور دانشگاه جیرفت با مشاور معاونت توسعه روستایی کشور و و رابط قرارگاه خاتم الاوصیا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، مشاور معاون توسعه روستایی کشور و رابط قرارگاه خاتم الاوصیا در شهرستان جیرفت از برخی شرکت‌های فناور حوزه کشاورزی مرکز رشد و نوآوری جیرفت بازدید نمود.

دکتر رضاپور مشاور معاون توسعه روستایی کشور به شرایط و بسترهای حمایتی مناسب جهت حمایت از شرکت‌های فناور در وزرات جهاد کشاورزی اشاره کرد و قول مساعد برای پیشبرد اهداف شرکت‌های فناور جنوب کرمان داد.

حجت الاسلام مرتضی احمدی رابط قرارگاه خاتم الاوصیا نیز به ظرفیت‌های بسیج مستضعفین در راستای حمایت از کارگاه‌های خرد و متوسط تولیدی جهت راه‌اندازی سریع‌تر و بازارسازی برای این شرکت‌ها پرداخت و هماهنگی‌های لازم با شرکت‌ها فناور دانشگاه جیرفت برای استفاده از این پتانسیل‌ها انجام شد.

در این جلسه نمایندگاه شرکت‌های فناور ذیل حضور داشتند:

-شرکت فناوران هفت اقلیم فالیز: زمینه فعالیت بازاریابی و بازاررسانی محصولات کشاورزی از طریق سامانه هوشمند فالیزنت
- شرکت آیریا کاغذ هلیل: تولید خمیر کاغذ با کیفیت و استاندارهای بالا از ضایعات نخل
- شرکت نوین تجارت نگین نخل: فرآوری محصولات خرما
- شرکت ذهن ثروت‌ساز: بازی ذهن ثروت‌ساز با استانداردها و مجوزها لازمه در سطح ملی