برگزاری آزمون کارشناسی ارشد توسط دانشگاه جیرفت
جمعه، 30 اردیبهشت 1401
آزمون کارشناسی ارشد سال 1401 همزمان با سراسر کشور توسط دانشگاه جیرفت و با حضور بیش از 2300 داوطلب در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر امیدعلی اسماعیلی‌پور معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جیرفت و نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در جنوب کرمان در این باره بیان داشت: این آزمون طی سه روز در صبح چهارشنبه، صبح پنجشنبه و صبح امروز جمعه 28، 29 و 30 اردیبهشت ماه 1401 برگزار شد.

وی از حضور بیش از 2300 داوطلب در مجموع سه روز برگزاری این آزمون گفت و بیان داشت: داوطلبین در بیش از 100 کد رشته با هم به رقابت پرداختند و دانشگاه جیرفت تنها عامل و مسئول برگزاری امتحان کارشناسی ارشد در جنوب استان کرمان می‌باشد. در سال جاری این آزمون با حضور بیش از 200 عامل اجرایی در دانشگاه جیرفت و برخی حوزه‌ها در خارج از دانشگاه برگزار شد.

لازم به توضیح است که این آزمون در صحت و سلامت کامل و با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

انتهای پیام*/