دوشنبه، 25 مرداد 1400
اولین همایش ملی کاربرد زیست سامانه‌ها و بیوانفورماتیک در علوم زیستی در دانشگاه جیرفت برگزار می شود.
فراخوان اولین همایش ملی کاربرد زیست سامانه ها و بیوانفورماتیک در علوم زیستی

با استعانت از پروردگار متعال، اولین همایش ملی کاربرد زیست سامانه ها و بیوانفورماتیک در علوم زیستی در تاریخ 28 شهریور  1400 توسط گروه علوم دامی دانشگاه جیرفت برگزار می گردد. هدف از برگزاری این همایش ارائه آخرین دستاوردهای علمی و کاربردی، تبادل ایده ها و برقراری ارتباطات موثر علمی و پژوهشی در حوزه های مختلف  بیوانفورماتیک می باشد. با توجه به شرایط ناشی از گسترش ویروس کرونا همایش به صورت مجازی برگزار می گردد. با امید به خداوند متعال در این همایش ملی سخنرانی‌های پرباری توسط اساتید برجسته از دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و نیز پوسترهای تخصصی متنوعی در حوزه‌های مختلف سیستم بیولوژی و بیوانفورماتیک ارایه خواهد شد. به همین منظور دبیرخانه کنفرانس از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران جهت شرکت در این گردهمایی علمی دعوت به عمل می‌آورد.

برای اطلاعات بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید

سایت همایش