رئیس دانشگاه جیرفت در نشست تعاملی با مسولان اداره آموزش و پرورش شهرستان رودبار: توسعه متوازن و همه جانبه جنوب کرمان مطالبه دانشگاهیان دانشگاه جیرفت است.
دوشنبه، 4 دی 1402
رئیس دانشگاه جیرفت گفت: دانشگاه جیرفت با 5 دانشکده، ظرفیت بسیار بالایی در تربیت نیروی انسانی کشور علی الخصوص مردم جنوب کرمان دارد و تاکنون توانسته تاثیر منطقه ای خود را به خوبی نشان دهد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر حسین شکفته در نشست با رئیس و مسئولان آموزش و پرورش شهرستان رودبار جنوب افزود: ظرفیت نیروی انسانی این دانشگاه کارکنانی است  که از  فارغ التحصیلان معتبرترین دانشگاههای کشور و برخی کشورهای دنیا محسوب می شوند.

رئیس دانشگاه جیرفت جنوب کرمان را  یکی از مناطق خیزشهای تشکیل  دولت  انقلابی دانست و افزود: خوشبختانه نگاه شخص ایت الله رئیسی رئیس جمهور محترم به این منطقه ویژه است.

دکتر شکفته ادامه داد: چالشهای مدارس جنوب دغدعه همه ما در دانشگاه جیرفت است چرا که دانش اموزان امروز شما دانشجویان آینده ما محسوب می شوند و در حوزه کمک های اموزشی و پژوهشی آمادگی داریم در حد توان از ظرفیتهای نیروی انسانی و پژوهشی به سمت شما سوق دهیم.

رئیس دانشگاه جیرفت تاکید کرد: توسعه متوازن و  همه جانبه جنوب کرمان مطالبه  ما در این مجموعه دانشگاهی است.

در ادامه مهدی بهرامی رئیس اداره اموزش و پرورش شهرستان رودبار اظهار داشت: شهرستان رودبار همواره مورد استضعاف قرار گرفته که منجر به ایجاد  غول محرومیت شده  است. رفع این محرومیت ها مستلزم همکاری نهادهای علمی همانند دانشگاه جیرفت است.

رئیس اداره اموزش و پرورش شهرستان رودبار بیان داشت: تقاضا داریم دانشگاه جیرفت بخشی از  طرحهاو پایان نامه های دانشجویی را به سمت دلایل محرومیت  سوق دهد و نتیجه آن  برای ما مشخص شود تا راهکارهای علمی  برای رفع محرومیت جایگزین شود.

با کمبود سرانه های اموزشی دانش اموزان در مناطق محروم مواجه ایم  نیازمند حمایت دانشگاه در تجهیز زیر ساختها و  پژوهشهای دانش آموزی هستیم. گفتنی است در این مراسم دکتر آتنا نعیمی از اساتید علوم پایه دانشگاه گرنت پژوهشی برای کمک به آزمایشگاه مدارس رودبار اهدا نمود و بیان داشت سرمایه گذاری برای دانش اموزان سرمایه گذاری برای اینده دانشگاه است.