رئیس دانشگاه جیرفت در مراسم روز دانشجو: نگاه مثبت دولت به دانشجو و دانشگاه
یکشنبه، 19 آذر 1402
شامگاه 18 آذرماه بمناسبت روز دانشجو با حضور جمعی از مسولین شهرستانی لز جمله معاون سیاسی فرماندار جیرفت و تعدادی از مدیران دانشگاه جیرفت مراسمی باشکوه ویژه روز دانشجو برگزار شد که در این مراسم رئیس دانشگاه با تاکید بر جایگاه والا و اثربخش دانشجو و دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی، حضور مکرر هیات دولت به ویژه رئیس جمهور در مراسم دانشگاهیان را نشانه‌ی توجه عملی دولت به دانشگاه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، در ابتدای این مراسم دکتر حسین شکفته ضمن گرامیداشت روز دانشجو ماهیت این روز را استکبارستیزی اعلام کرد و به بیان

پیشینه‌ی تاریخی این روز پرداخت.

رئیس دانشگاه جیرفت عامل اصلی دوام و ماندگاری 16 آذر به عنوان "روز دانشجو" را ماهیت استکبارستیزی آن و توجه دانشجویان به معنویات و مذهب دانست.

رئیس دانشگاه جیرفت در ادامه توجه دولت سیزدهم به مقوله دانشگاه و دانشجویان را قابل تقدیر دانست و بیان داشت: حضور متعدد هیات وزیران و کابینه دولت در دانشگاه‌ها و نیز حضور شخص رئیس جمهور در میان دانشگاهیان که شاید حدود 30 مرتبه طی دوره دولت سیزدهم در دانشگاه و در بین دانشجویان حضور پیدا کردند، نشان از توجه عملی و عینی نظام به این بخش می‌باشد.

لازم بذکر است در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهدای دانشجو و با تاکید بر لزوم مقاومت و مقابله جنبش دانشجویی بر استکبار جهانی، جشن باشکوهی با برگزاری برنامه‌هایی از جمله شعرخوانی، استدآپ کمدی، موسیقی (تماماً با همکاری دانشجویان دانشگاه) و مسابقه اجرا شد و در این مراسم از دانشجویان فعال فرهنگی و رتبه‌های برتر آموزشی تجلیل بعمل آمد.