مسابقات رباتیک در دو بخش جنگ‌جو و مسیر‌یاب در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
سه‌شنبه، 8 آذر 1401
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت گفت: مسابقات رباتیک دانشجویی و دانش آموزی در دو بخش جنگ جو و مسیریاب در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر ایمان گروهی افزود: این دوره از مسابقات به همت انجمن های علمی دانشجویی برق و مکانیک دانشگاه جیرفت و با همکاری پژوهش‌ سرای ابن سینا آموزش و پرورش شهرستان جیرفت به میزبانی دانشگاه جیرفت برگزار گردید.

دکتر گروهی بیان کرد: بیش از صد دانشجو و دانش آموزان در قالب هشت تیم ربات مسیریاب و شش تیم ربات جنگجو به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد: در این مسابقات دانشجویان با مباحث کاربردی متفاوت از قبیل برنامه نویسی ریزپردازنده، طراحی مکانیک ربات ها، تامین انرژی ربات ها، ابزار دقیق و ... آشنا می شوند .

دکتر گروهی برگزاری این مسابقه را در راستای سیاست گذاری دانشگاه جیرفت به سمت یک دانشگاه نسل سوم کارآفرین دانست و بیان کرد: برگزاری چنین مسابقاتی در تقابل با هجمه رسانه ای گسترده دشمنان ایران زمین در جهت ایجاد رکود علمی در محیط دانشگاهی بسیار مهم و تاثیرگذار است.

وی افزود: مسابقات علمی دانشجویی ضمن تزریق نشاط و خلاقیت به محیط های دانشجویی، دانشجویان را به سمت پژوهش های کاربردی سوق می دهند.

دکتر گروهی خاطرنشان کرد: پس از بررسی داوران مسابقه، تیم های برتر معرفی و جوایز ارزنده ای به آن‌ها اهدا خواهد شد.