با موافقت وزیر علوم: استقلال و تفکیک هیئت امنای دانشگاه جیرفت
شنبه، 14 خرداد 1401
هیئت امنای دانشگاه جیرفت با موافقت وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری از ‌هیئت امنای دانشگاه‌ شهید باهنر کرمان تفکیک شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت با پیگیری‌های انجام شده توسط هیات رئیسه دانشگاه جیرفت و با حمایت دکتر ذبیح‌الله اعظمی نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، دکتر زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تفکیک هیئت امنای دانشگاه جیرفت از هیات امانی دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان، بم و زرند موافقت کرد و بر این اساس هیئت امنای دانشگاه جیرفت تفکیک شد.

در نامه موافقت وزارت در تفکیک هیئت امنا دانشگاه جیرفت از دانشگاه شهید باهنر کرمان چنین آمده است: به استناد ماده «1» قانون تشکیل هیئت‌های امنای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری با درخواست آن دانشگاه برای انفکاک از هیئت امنای دانشگاه شهید باهنر کرمان و تشکیل «هیئت امنای دانشگاه جیرفت» موافقت فرمودند.

گفتنی است که دبیرخانه این هیئت امنا در دانشگاه جیرفت مستقر است و مقرر است اعضای این هیئت امنا به زودی پیشنهاد و معرفی شوند.