جشن و اختتامیه هفته خوابگاه های دانشجویی دانشگاه جیرفت برگزار شد
یکشنبه، 1 خرداد 1401
بمناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی و بعد از برگزاری برنامه‌هایی در این زمینه طی هفته گذشته، عصر امروز یکشنبه 1 خرداد 1401 با برپایی جشنی، مراسم اختتامیه برنامه‌های هفته خوابگاه‌ها دانشجویی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، این جشن که توسط معاون دانشجویی و مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی و نیز با همت تمامی بخش‌های دانشگاه تدارک دیده شده بود، با مجری‌گری مجری توانمند تلویزین معین زارع عسکری در تالار شهدای دانشجوی دانشگاه و با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.
اجرای  برنامه‌های شاد و متنوع (تئاتر، اجرای موسیقی و مسابقه) و تجلیل از برگزیدگان مسابقات هفته خوابگاه‌های دانشجویی و تجلیل از اتاق نمونه و بهترین آشپزی دانشجویی از جمله بخش‌های این جشن بود و این برنامه ساعاتی خاطره‌انگیز و متفاوت را برای دانشجویان ایجاد نمود.