دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی در دانشگاه جیرفت برگزار شد.
رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران گفت: برگزاری این همایش به عنوان حرکت علمی، بخشی از رسالت دانشگاه جیرفت، در احساس مسئولیت اجتماعی نسبت به حمایت از صنایع، تولید ملی و ایجاد اشتغال پایدار است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکترحسین شکفته ضمن تبریک هفته بسیج  و تبریک پیشاپیش هفته پژوهش افزود: هدف این کنفرانس علاوه بر تبیین زنجیره ای از فعالیتها و اقدامات مستقلی که انحصاراً موجبات توانمند سازی و ارتقاء مجموعه صنعت و شرکتهایی که در این حوزه فعالیت می نمایند به دنبال بررسی رویکردها و تبیین زیرساخت های است.

دکتر شکفته با بیان این مطلب که صنعت به عنوان مولد اشتغال پایدار در کشور محصوب می شود، تصریح کرد: با توجه به اهمیت حوزه صنعت در کشور برگزاری چنین همایش هایی فرصت مناسبی است که به مهمترین موتور محرکه اقتصاد یعنی بخش صنعت و معدن که در استان کرمان اهمیت بسزایی دارد نگاهی اندیشمندانه شود.

وی ضمن قدردانی از انجمن شیمی ایران برای حمایت از دانشگاه جیرفت در راستای برگزاری این همایش بیان کرد: دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی به همت اعضا هیات علمی گروه شیمی دانشگاه جیرفت در سطح ملی و با اخذ مجوز ISC و زیر نظر کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران برنامه ریزی شد.

رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به وجود اعضای هیات علمی جوان و توانمند در دانشگاه خاطرنشان کرد: این همایش با بهره گیری از تجارب صنعتگران و دانشگاهیان در راستای شعار امسال که " تولید؛ پشتیبانیها، مانع زداییها" است سعی بر مانع زدایی ها و ارتباط هرچه بیشتر جامعه دانشگاهی و صنایع دارد.

در ادامه افتتاحیه این همایش مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت:  برای رشد علمی و پیشرفت جامعه و کشور باید یافته های علمی در اختیار همه آهاد جامعه قرار گیرد که برگزاری این همایش ها می تواند یافته های علمی پژوهشگران را در اختیار صنعت گران قرار دهد.

حجت الاسلام اصغر شاهرخی افزود: امروز یکی از نیاز های جامعه تقویت ارتباط دانشگاهیان با صنعتگران است که دانشگاه جیرفت در این راستا تلاش های خود را آغاز کرده است و امیدواریم این مهم ادامه داشته باشد.

رئیس شورای عالی انجمن شیمی ایران در این آیین ضمن قدر دانی از وزیر علوم در راستای حمایت های لحظه به لحظه به عنوان دبیر انجمن شیمی ایران گفت: امروزه تاثیر علم شیمی در پیشبرد صنایع علم بر هیچکس پوشیده نیست و خدمت های زیادی به صنعت کشور داشته است.

دکتر عباس ترسلی با بیان این مطلب که شیمیدانان می توانند اکثر مشکلات صنعت شیمی را حل کنند افزود: صنعت هم سرمایه آور است و هم منجر به افزایش تولید کشور می شود لذا اگر مسئولین همانطور که صنایع خودروسازی را حمایت می کند صنایع شیمی را نیز حمایت کنند مسلما در کوتاه مدت رونق اقتصادی خوبی خواهیم داشت.

رئیس کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران ضمن قدر دانی از اعضای هیات علمی جوان دانشگاه جیرفت گفت: برگزاری این همایش در دانشگاه جیرفت و در شهرستان جیرفت که قطب کشاورزی و تاریخی استان کرمان به عنوان یک استان صنعتی، می تواند رشد صنعت را در بخش های زیر گروه کشاورزی و معدن رونق ببخشد.

دکتر قنبری با اشاره به برگزاری همایش های مختلف کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران، بیان کرد: دانشگاه جیرفت برای دومین بار اقدام به برگزاری همایش توسعه در علوم و صنایع شیمیایی کرده است که نشان از عزم خود برای ورود به عرصه گسترش صنعت در دانشگاه ها دارد.

وی با بیان این مطلب که در کشورهای توسعه یافته دانشجویان بعد از فراگیری آموزه های دانشگاهی جهت کاربرد و استفاده از آموزش وارد حوزه صنعت می شوند و آموزش های لازم را می بیند خاطر نشان کرد: پس از گذراندن مرحله آموزش در صنعت سپس به دانشگاه برمی گردند که مسائل علمی را ارزیابی صنعتی نمایند.

وی تصریح کرد: از دانشجویان می خواهم که با مد نظر قرار دادن حضور در صنعت همزمان با گذراندن دوره دانشجویی نسبت به فراگیری علم شیمی پرتوان و با انگیزه گام بردارند.

دبیر علمی دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران گفت: نخستین بار در سال 95 این همایش با همکاری شرکت شهرک های صنعتی استان کرمان و شهرستان جیرفت و کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران برگزار گردید.

دکتر ندا سیدی افزود: دومین همایش ملی توسعه در علوم و صنایع شیمیایی کمیته شیمی صنعت انجمن شیمی ایران پس از دریافت مجوز از پایگاه استنادی  ISCو اطلاع رسانی رسما فعالیت وب سایت همایش را از مرداد ماه 1400 آغاز کرد و سپس فراخوان دریافت مقالات اعلام گردید.

وی تصریح کرد: تعداد یکصد مقاله از طریق وب سایت همایش دریافت گردید و این مقالات جهت داوری به داوران ارسال و در پایان نتیجه نهایی به اطلاع کاربران رسانده شد.

دکتر سیدی با بیان این مطلب که 12 مقاله به صورت سخنرانی و 77 مقاله به صورت پوستر پذیرفته شده است خاطرنشان کرد:

یکی از مهمترین اهداف این همایش ارتباط هرچه بیشتر صنایع و دانشگاه و بررسی چالش های صنایع بود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، در پایان این همایش با اهداء لوح سپاس و تندیس همایش از سخنرانان و پوستر برتر قدر دانی شد.