جشن میلام پیامبر حضرت محمد(ص) در دانشگاه جیرفت برگزار شد
جشن میلام پیامبر حضرت محمد(ص) با حضور هیئت رئیسه و جمعی از اعضای هیات علمی و کارکنان در دانشگاه جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت در این آیین معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ضمن گرامی داشت میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) گفت: قرآن به عنوان الگو و قانون زندگی برای جامعه بشری و همچنین نشان دهنده شخصیت پیامبر اسلام و اهل بیت ایشان است.

حجت الاسلام شاهرخی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره شخصیت پیامبر افزود: نیکو ترین اسوه و الگو رسول خداوند است.

وی با بیان این مطلب که اسوه ما مسلمانان باید پیامبر اسلام(ص) باشد، تصریح کرد: اگر به دنبال رضایت خداوند هستیم و جامعه سعادتمند می خواهیم باید راه و روش پیامبر اسلام را دنبال نمایم.

حجت الاسلام شاهرخی خاطرنشان کرد: قرآن کریم بسیار شیوا در همه زمینه های بشری راه و روش را نشان داده است و برای مثال سوره حجرات مسایل اجتماعی و آداب زندگی اجتماعی را بسیار ساده و روان بیان کرده  است.

در ادامه این آیین شرکت کننده گان از تلاوت قرآن کریم توسط قاری بین المللی استاد حافظ آبادی بهره مند شدند.

به گزارش روابط عمومی این آیین با مولودی خوانی و اجرای تئاتر همراه بود.