هفته ملی "سلامت بانوان" در دانشگاه جیرفت برگزار شد
هفته ملی "سلامت بانوان" همه ساله در هفته پایانی مهرماه با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروههای مختلف جامعه در خصوص اولویتهای سلامت زنان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، برگزار می‌شود که دانشگاه جیرفت نیز در این زمینه پیش قدم شده و برنامه های متنوعی در این هفته برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان و خانواده در این زمینه گفت: با توجه به اینکه بانوان سهم بزرگی در زندگی امروزه چه در خانواده و چه در محیط کار به عهده دارند، سلامت جسم و روان آنها اهمیت زیادی در ایجاد آرامش در محیط خانواده و کار ایجاد می کند.

دکتر مژگان مظهری افزود: بدین منظور همایش پیاده روی و ورزش در روز تربیت بدنی با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه و مرکز مشاوره از محل قبور مطهر شهدای گمنام تا زمین چمن با حضور بانوان محترم انجام گرفت.

وی همچنین از برگزاری گردهمایی بانوان دانشگاه در روز سلامت ملی با همکاری مرکز مشاوره، خبر داد و بیان کرد: این گردهمایی با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و بانوان صورت گرفت.

دکتر مظهری خاطر نشان کرد: در ابتدای گردهمایی رئیس دانشگاه و معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه در زمینه نقش بانوان در محیط دانشگاه و اهمیت سلامت فکر و روان آنها برای انجام شایسته فعالیتهای دانشگاه سخنرانی ایراد کردند.

در ادامه مهمان برنامه دکتر افشارمنش، در زمینه سلامت روان و عوامل بر هم زننده آن مباحثی مطرح کردند و پس از آن پرسش و پاسخ توسط بانوان در زمینه مسایل روانپزشکی صورت گرفت.

در پایان ضمن تشکر از حضور بانوان، هدایایی به منظور یادبود و گرامیداشت این روز تقدیم آنان گردید.