جزئیات برگزاری کنکور سراسری 1400 در جیرفت اعلام شد/ رقابت بیش از5000 داوطلب در آزمون سراسری 1400 در شهرستان جیرفت
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در برگزاری آزمون سراسری 1400 شهرستان جیرفت گفت: پنج هزار داوطلب مرد و زن در آزمون سراسری 1400 در شهرستان جیرفت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه جیرفت، دکتر امیررضا امیر میجانی افزود: بر اساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده آزمون سراسری سال 1400 در روزهای چهارشنبه نهم، پنج‌شنبه، دهم، جمعه یازدهم و شنبه دوازدهم تیرماه سال جاری در حوزه‌های امتحانی مربوط برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: کارت شرکت در آزمون سراسری سال 1400 از روز یکشنبه ششم تیرماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته و داوطلبان تا ساعت 24 روز سه شنبه هشتم تیرماه می‌توانند به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند و پرینت کارت خود را دریافت کنند.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: آزمون سراسری در گروه‌های آزمایشی هنر صبح روز چهارشنبه مورخ 9 تیرماه، آزمون گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و گروه آزمایشی علوم انسانی صبح روز پنجشنبه مورخ 10 تیر، آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی در صبح روز جمعه مورخ 11 تیر و آزمون گروه آزمایشی زبان‌های خارجی در صبح روز شنبه مورخ 12 تیرماه برگزار می‌شود.

دکتر امیر میجانی با بیان این مطلب که در کنکور سال 1400  همانند سال گذشته دختران گوی سبقت را از پسران ربوده‌اند، بیان کرد: در شهرستان جیرفت 63 درصد شرکت‌کنندگان دختر و 37 درصد شرکت کنندگان پسران هستند.

وی ادامه داد: حدود 48/5 درصد شرکت‌کنندگان در گروه آزمایشی علوم تجربی و 29/5 درصد انان در رشته علوم انسانی هستند. همچنین گروه آزمایشی هنر با 8 درصد و گروه آزمایشی زبان‌های خارجه با 9 درصد از گروه آزمایشی ریاضی و فنی با 5 درصد پیشی گرفته‌اند.

نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری سال1400 شهرستان جیرفت گفت: بیش از 750 نفر در برگزاری آزمون سراسری همکاری دارند و همه پیش‌بینی‌ها، نکات بهداشتی و امکانات لازم برای برگزاری این آزمون مهیا شده است.

وی با بیان این مطلب که آزمون سراسری 1400 در شهرستان جیرفت در بیش از 40 حوزه امتحانی برگزار می‌شود تصریح کرد: همه سالن‌ها و حوزه‌های امتحانی ضد عفونی شده و به وسایل و امکانات سرمایشی مجهز شده اند، لذا داوطلبین گرامی از این موضوع نگرانی نداشته باشند.

نماینده تام‌الاختیار در برگزاری آزمون سراسری 1400 شهرستان جیرفت با بیان این مطلب که دانشگاه جیرفت با حساسیت ویژه‌ای آزمون سراسری، آزمون‌های استخدامی و سایر آزمون‌های سازمان سنجش را برگزار می‌کند گفت: این دانشگاه در بین 370 حوزه برگزاری آزمون‌ها به عنوان ده رتبه برتر از سوی معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری لوح تقدیر دریافت کرده است.

وی ضمن قدردانی از همه دستگاه‌های اجرایی شهرستان به ویژه فرمانداری، اداره اطلاعات، آموزش و پرورش، مرکز بهداشت، شهرداری، اداره برق، آب و فاضلاب شهری و روستایی، اورژانس، پلیس راه، حلال احمر، نیروی انتظامی و آتش‌نشانی برای برگزاری این آزمون خاطرنشان کرد: آزمون سراسری تنها در سال یک بار برگزار می‌شود و همه امکانات شهرستان جیرفت برای هر چه بهتر برگزاری این آزمون بسیج شده است.