از بازنشستگان و جانبازان دانشگاه جیرفت تجلیل شد
از بازنشستگان و جانبازان دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت دکتر مرتضی مختاری رئیس دانشگاه در این آیین ضمن قدر دانی از 30 سال تلاش صادقانه کارمندان بازنشسته این دانشگاه تصریح کرد: بازنشتگان باید نسبت به 30 سال کار در فضای دانشگاهی افتخار کنند زیرا فضا و محیطی را برای کار انتخاب کردند که آینده سازان این مرز و بوم در این محیط رشد و به تعالی رسیده اند.

دکتر مختاری افزود: امیدواریم همانگونه شما کارکنان برای این دانشگاه موثر بوده اید با انتقال تجربه خود به سایر حوزه های دانشگاه باعث پیشرفت این مجموعه عظیم علمی باشید.

وی خاطرنشان کرد: امروز یکی از مهمترین داشته های ایران اسلامی وجود خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثار گران است که باید همیشه قدر دان این عزیزان باشیم.

در ادامه این نشست معاون استانی دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه جیرفت گفت: شما کارمندان 30 سال از بهترین سال های زندگی خود را در این دانشگاه با تلاش مستمر و صادقانه پشت سر گذاشتید و خدمات شایانی به این مجموعه داشته اید.

حجت الاسلام شاهرخی افزود: 30 سال تلاش شما برای رضای خداوند و در راستای آموزش و پژوهش جوانان این کشور بوده است لذا این کار در راه خداوند بوده و اجر شما نزد خداوند بسیار بالاست.

در ادامه معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه نیز بیان کرد: دانشگاه جیرفت مانند گذشته در کنار شما عزیزان است و امیدواریم پس از 30 سال خدمات ارزشمند که در این دانشگاه به جامعه علمی کشور ارزانی کرده اید باعث آرامش خاطر شما باشد.

دکتر امان اله سلیمانی افزود: در راستای تکریم شما عزیزان همه کارکنان و مجموعه دانشگاه تلاش کردند.

در این آیین از خدمات جمعی از کارمندان و جانبازان دانشگاه با اهدا لوح سپاس قدر دانی شد.