نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت و معاون توسعه مدیریت و منابع معاون علمی و فن آوری ریاست جمهور برگزارشد
امروز : جمعه 1 بهمن 1395 / 19:24 / به وقت تهران

نشست هم اندیشی اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت و معاون توسعه مدیریت و منابع معاون علمی و فن آوری ریاست جمهور با حضور اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، رییس دانشگاه جیرفت گفت: دانشکده منابع طبیعی در بین مراکز آموزش عالی استان کرمان تنها در دانشگاه جیرفت دایر است و این یک ظرفیت بزرگ برای استان کرمان است.

دکتر ناصر برومند افزود: دانشگاه جیرفت توانسته با تلاش خود پنج دانشکده راه اندازی کند که اکثر گروه های آموزشی در این دانشکده ها دایر است.

وی تصریح کرد: این دانشگاه توانسته با راه اندازی گروه باستانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد در زمینه میراث فرهنگی تولید علم خوبی داشته است و این مهم می تواند با همکاری سایر دستگاه های مرتبط استان زمینه شکوفایی صنعت گردشگری را فراهم کند.

دکتر برومند با بیان این مطلب که منطقه جنوب کرمان ظرفیت های فراوانی دارد بیان کرد: علاوه بر تولید سالانه میلیون ها تن محصول کشاورزی، این منطقه دارای اقلیم های آب هوایی بسیاری است که توانسته در فصل تابستان گردشگران و مسافران بسیاری به منطقه جذب کند.

وی با اشاره به توجه به اقتصاد مقاومتی و نگاه به داشته های منطقه خاطرنشان کرد: در همه زمینه های اقتصادی منطقه ظرفیت و پتانسیل دارد و در همین راستا دانشگاه جیرفت نیز با تولید علم و اجرای طرح های متفاوت توانسته بخشی از این ظرفیت ها را معرفی کند اما به این مهم باید بیش از پیش توجه شود.

وی یکی از فعالیت های دانشگاه جیرفت را در راستای استفاده بهینه از ظرفیت های منطقه ایجاد ارتباط با دانشگاه های خارجی برای شناسایی و بهره برداری مناسب از این ظرفیت ها دانست و ادامه داد: امروز دانشگاه جیرفت با تکیه بر ظرفیت منطقه و ظرفیت علمی خود توانسته ارتباط بسیار خوبی با دانشگاههای کشورهای ایتالیا برقرار کند و این مهم می تواند علاوه بر کسب تجربه علوم پیشرفته سایر کشور ها را به منطقه بیاورد.

وی به اشاره به نقش مهم و اثر گذار دانشگاه ها در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بیان کرد: باید به سمت تولید علمی حرکت کنیم که در راستای استفاده از ظرفیت های منطقه باشد و این مهم را اعضای هیات علمی توجه کنند.

معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری هم گفت: در دنیا پیشرفت تنها با توجه به تکنولوژی صورت گرفته است و امروز دنیا به صورت لحظه ای پیشرفت میکند.

دکتر دلیری افزود: یکی از مهمترین عوامل توسعه و پیشرفت علم نیروی انسانی خلاق است که در کشور بسیار زیاد است.

وی بیان کرد: جایگاه تولید فن آوری به محصول کشور در دنیا مطلوب نیست لذا باید به سمتی حرکت کنیم تولید علم را به محصول تبدیل کنیم.

دکتر دلیری ادامه داد: دانشگاه ها و اساتید کشور آموزش را تنها در سرلوحه کار خود قرار داده اند و تبدیل فناوری به محصول را فراموش کرده اند.

وی افزود: باید تولید علم را به سمت تجاری سازی سوق دهیم و این در دانشگاه ها باید نهادینه شود.

دکتر دلیری گفت: امروز دانشگاههای بزرگ کشور به این سمت حرکت می کنند و تحولی بزرگ در این دانشگاه صورت گرفته است.

در این نشست اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت و معاون توسعه مدیریت و منابع معاونت علمی و فن آوری ریاست جمهوری به تبادل نظر پرداختند.