اختتامیه جشنواره ورزشی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جیرفت برگزار شد.
امروز : دوشنبه 2 اسفند 1395 / 10:18 / به وقت تهران

اختتامیه جشنواره ورزشی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه جیرفت با حضور هیئت رئیسه، مسئول دفتر نهاد و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت رئیس دانشگاه در این آیین گفت: نهادینه کردن فرهنگ ورزش در دانشگاه‌ها و استفاده از رویکرد علمی و تخصصی در آن باعث شکوفایی می‌شود و ورزش حرفه‌ای و قهرمانی نیز از دست آورد آن خواهد بود.

دکتر ناصر برومند افزود: دانشگاه‌ها بهترین مکان برای نهادینه کردن ورزش هستند.

وی با اشاره به اهیمت ورزش دانشجویی، اظهار کرد: باید طوری برنامه ‌ریزی شود که از ظرفیت ورزشی همه دانشجویان استفاده شود.

دکتر برومند خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید در ورزش نیز رویکردی کاملاً علمی و تخصصی داشته باشند و از اساتید و کارشناسان اهل نظر نیز استفاده کنند.

وی جشنواره ورزشی اساتید، کارکنان و دانشجویان را مثبت ارزیابی کرد و افزود: جشنواره های ورزشی نمادی هستند برای تجلی ورزش دانشگاهی لذا این ادامه این راه یک ضرورت است.

رئیس دانشگاه جیرفت گفت: برای رسیدن به موفقیت در ورزش دانشجویی باید خود را با معیارهای بسیار بالا مقایسه کنیم و چشم‌ انداز خود را برای چند سال آینده مشخص کنیم.

دکتر برومند با اشاره به مهم بودن مساله توجه به ورزش دانشگاه‌ها، اظهار کرد: نهادینه کردن ورزش در دانشجویان امری ضروری است که باید به آن اهتمام ویژه ورزید.

معاون دانشجویی دانشگاه جیرفت هم در این آیین گفت: یکی از عوامل جذب و حضور دانشجویان در حوزه ورزشی حمایت مسئولان دانشگاه از ورزش است.

دکتر اسماعیلی افزود: اعزام با همه توان از دانشجویانی که استعداد حضور در میادین ورزشی و کسب مقام در مسابقات را داشته باشند حمایت خواهیم کرد و سال گذشته نیز این امر محقق شد و دانشجویان به المپیاد ورزشی اعزام شدند که مقاماتی نیز کسب کردند.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه جیرفت نیز گفت: جشنواره ورزشی اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان در 13 رشته از مهر ماه آغاز شد.

محمد سالاری افزود: دانشجویان در 10 رشته در دو بخش دختران و پسران و همچنین اعضای هیات علمی و کارکنان در سه رشته به رقابت پرداختند.

وی بیان کرد: حضور دانشجویان در برنامه ها و مسابقات ورزشی باعث شده دانشگاه جیرفت به عنوان یک دانشگاه ورزشی در منطقه مطرح باشد.

در این آیین از تیم ها و نفرات برتر در هر بخش با اهداء لوح قدردانی شد.