وحدت حوزه و دانشگاه محصول ناب انقلاب است
امروز : دوشنبه 2 اسفند 1395 / 10:18 / به وقت تهران

وحدت حوزه و دانشگاه محصول ناب انقلاب است

رئیس دانشگاه جیرفت گفت: وحدت حوزه و دانشگاه محصول ناب انقلاب است لذا باید در راستای حفظ این وحدت تلاش کنیم.

به گزارش رابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکترناصر برومند عصر دوشنبه در نشست وحدت حوزه و دانشگاه که با حضور نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، امام جمعه جیرفت، روسای دانشگاه و حوزه های علمیه، اساتید دانشگاه و حوزه شهرستان جیرفت برگزار شد افزود: وحدت بین حوزه و دانشگاه باعث هدایت علم و تخصص و گره خوردن تخصص‌ ها با مبانی دینی می‌شود و اگر وحدت حوزه و دانشگاه تحقق یابد در عرصه جامعه افرادی تربیت می‌شوند که هم تخصص و هم تعهد دارند.

وی با تاکید بر وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان نخبگان جامعه اسلامی اظهار کرد: اولین رسالت این دو نهاد، علم و معرفت است و اگر قرار باشد که نقطه هم جوشی میان این دو نهاد پیدا کنیم در گام نخست باید میان دانش های حوزوی و دانش هایی که در دانشگاه وجود دارد ارتباط ایجاد کنیم.

وی گفت: اگر به صورت جدی به مقوله وحدت حوزه و دانشگاه بپردازیم بسیاری از مسائل کشور حل می شود.
رئیس دانشگاه جیرفت با بیان این مطلب که وحدت حوزه و دانشگاه یکی از جدی ‌ترین مطالبات انقلاب اسلامی است بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه به عنوان یکی از دغدغه‌ های اصلی جامعه اسلامی است.

وی افزود: شهید مفتح به عنوان یک شخصیت برجسته حوزوی و دانشگاهی در راستای تحقق وحدت حوزه و دانشگاه اهتمام جدی داشته است.

دکتر برومند به برخی تلاش‌ های شهید مفتح در راستای تحقق وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: این شخصیت دینی برای انتقال آموزه ‌های حوزوی به دانشگاه ‌ها راهکارهای مختلف را دنبال کرد چرا که نسبت به تاثیرگذاری مثبت تعامل حوزه و دانشگاه در جامعه به خوبی آگاه بود.

وی بیان کرد: در بومی سازی علوم باید هر دو قشر حوزه و دانشگاه دخیل باشند.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان هم در این نشست گفت: وحدت حوزه و دانشگاه یکی از عوامل موفقیت در تولید علوم اسلامی است.
آیت الله نعیم آبادی افزود: باید در راستای تقویت وحدت حوزه و دانشگاه گام برداریم و این امر نیازمند توجه بیش از پیش حوزویان و دانشگاهیان است.

وی بیان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه باعث ایجاد فضای اسلامی در جامعه می شود.

در این نشست از دانشجویان فعال فرهنگی در دانشگاه جیرفت تجلیل شد.