ساختار بنیادین دانشگاه ها بر اساس فعالیت‌های پژوهشی پایه‌ریزی شده است
امروز : جمعه 1 بهمن 1395 / 19:26 / به وقت تهران

ساختار بنیادین دانشگاه ها بر اساس فعالیت‌های پژوهشی پایه‌ریزی شده است

رئیس دانشگاه جیرفت گفت: ساختار اصلی و بنیادین دانشگاه‌ ها بر اساس فعالیت‌های پژوهشی پایه‌ریزی شده و دانشگاه جیرفت نیز با توجه به ارتقای سطح علمی نخبگان و محققان را در راستای تولید علم و ایجاد اختراعات و ابداعات به منظور رفع مشکلات و کمبودهای جامعه به عنوان محور اصلی و سیاست کلان خود قرار داده است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه جیرفت، دکترناصر برومند در همایش تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه افزود: دانشگاه رسالتی جهانی دارد که آن هم تولید و گسترش علم است.

وی آموزش و پژوهش را دو رکن مهم در دانشگاه برشمرد و تصریح کرد: آموزش و پژوهش لازم و ملزوم یکدیگر هستند و وقتی این دو مولفه در کنار هم قرار بگیرند، دانشگاه می‌تواند نقش تکنیکی و راهبردی در جامعه ایفا کند.

دکتر برومند بیان داشت: هیچ جامعه‌ای بدون فناوری نوین و نوآوری، موفقیتی کسب نمی کند لذا دانشگاه جیرفت به عنوان بزرگ ترین مرکز آموزش عالی جنوب استان کرمان با آموزش نخبه‌هایی خلاق و نوآور موفقیت‌ های چشم گیری به دست آورده است.

وی تحقق اقتصاد مقاومتی را در گرو حمایت از شرکت‌های دانش بنیان دانست و بیان کرد: یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های اقتصاد مقاومتی در کشور ایجاد ارتباط موثر بین بخش صنعت و دانشگاه است.

رئیس دانشگاه جیرفت با بیان اینکه توجه به پژوهش امری ضروری و اجتناب‌ ناپذیر است، گفت: ساختار اصلی و بنیادین دانشگاه‌ ها بر اساس فعالیت‌های پژوهشی پایه‌ریزی شده است و دانشگاه جیرفت نیز با توجه به ارتقای سطح علمی، نخبگان و محققان را در راستای تولید علم و ایجاد اختراعات و ابداعات به منظور رفع مشکلات و کمبودهای جامعه، به عنوان محور اصلی و سیاست کلان خود قرار داده است.

وی بر تحقق منویات مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مقاومتی در محور برنامه‌های این دانشگاه تاکید کرد وافزود: رسالت این دانشگاه ایجاد ارتباط هدفمند با بخش صنعت و کمک به شرکت ‌های دانش بنیان برای تبدیل ایده به محصول و ثروت است.

دکتر برومند با اشاره به ارتقای رشد تولید علم در دانشگاه جیرفت بیان کرد: با حمایت هایی که از نخبگان، اعضای هیات علمی دانشگاه شده است شاهد رشد چشمگیری در تولید علم در دانشگاه جیرفت بوده ایم.

مدیر پژوهشی دانشگاه جیرفت نیز گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه جیرفت تا کنون بیش از 402 مقاله داخلی و خارجی به چاپ رسانده اند.

دکتر دهرامی افزود: رشد تولید علم در دانشگاه جیرفت نسبت به سال گذشته بیش از 13 درصد است.

وی خاطرنشان کرد: یکی از عوامل این موفقیت حمایت هیئت رئیسه دانشگاه از تولید علم و چاپ مقاله بوده است.

گفتنی است در این آیین از پژوهشگر برتر دانشگاه جیرفت، پژوهشگران برتر دانشکده ها، مقالات برتر دانشگاه و اساتید و دانشجویان پژوهشگر با اهداء لوح تقدیر قدر دانی شد.