انتخابات اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جیرفت برگزار شد.
چهارشنبه، 25 آبان 1401
معاون دانشجویی دانشگاه جیرفت گفت: با هدف ایجاد روحیه مطالبه‌گری صنفی و نیز همکاری در جهت رفع مشکلات مربوطه، انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه جیرفت توسط دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جیرفت، دکتر مسلم بسیج افزود: روند برگزاری انتخابات اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه از 27 مهر ماه سال جاری با ثبت‌نام کاندیداها به مدت دو هفته آغاز شد که در این دوره 26 نفر متقاضی کاندیداتوری در این انتخابات شدند.

وی تصریح کرد: پس از بررسی شرایط داوطلبین و انصراف برخی از آن‌ها، تعداد کاندیدها به 19 نفر رسید.

دکتر بسیج بیان کرد: انتخابات پرشور نیز توسط دانشجویان برگزار شد و پس از شمارش آرای ماخوذه اعضای اصلی شورای صنفی دانشجویان مشخص شدند.
وی ادامه داد: اسامی و تعداد آرای کسب شده توسط هر کاندیدا به ترتیب به شرح زیر است:

اعضای اصلی:
حمیرا هوشمند - 26 رای
الهام دهقانی - 21 رای
هاجر شریفی - 18 رای

دکتر بسیج ضمن قدردانی از حضور پرشور دانشجویان در انتخابات و دانشجویانی که در برگزاری این انتخابات همکاری داشته اند، افزود: آرزوی موفقیت برای اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه دارم و امیدوارم برای رسیدن به اهداف خود در چارچوب آیین‌نامه و وظایف تعریف شده، تلاش کنید.